Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ: + 86-20-81716752

Φαξ: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Cathy001@gdbahe.com

Προσθήκη: Κτήριο 51, 1850 Chuangyi Garden No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Κίνα

Σπίτι > Η γνώση > Περιεχόμενο
Φύλλο λαμαρίνας αλουμινίου σχετικά με τις απαιτήσεις ακρίβειας Sep 11, 2017

Υπό κανονικές συνθήκες, ο καπλαμάς αλουμινίου είναι μια παρτίδα ενός αριθμού παραγωγής, και στη συνέχεια να την κατασκευαστική πλευρά για την εγκατάσταση, και στη συνέχεια η επόμενη παρτίδα παραγωγής και μεταποίησης. Στο πλαίσιο αυτό, αυτό απαιτεί ότι η παραγωγή και επεξεργασία του καπλαμά προϊόντα αλουμινίου δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ λάθος. Αρχή του ένα μικρό κομμάτι του λάθους, σιγά-σιγά συσσώρευσαν, θα κάνει το πίσω μέρος της μεταποίησης αλουμινίου καπλαμά και ακόμη και εγκατασταθεί προβλήματα.

Κατά την επεξεργασία του αλουμινίου καπλαμά, στην πραγματικότητα, υπάρχουν χώρες που σχετίζονται με τα συνιστώμενα πρότυπα, τα πρότυπα που αναφέρονται ξεκάθαρα παρατίθενται στις αντίστοιχες παραμέτρους των διατάξεων, όπως το μέγεθος του αλουμινίου καπλαμά, οι προδιαγραφές είναι μακρά και ευρύ, πυκνά, πτυσσόμενα ύψος, διαγώνια διαφορά και ούτω καθεξής. Το μήκος και το πλάτος καθορίζουν το βασικό σχήμα του καπλαμά αλουμινίου, ενώ το πάχος επηρεάζει τις επιδόσεις του ολόκληρο καπλαμά. Ανεξάρτητα από την έκδοση του καπλαμά, πρέπει να ελέγχεται το πάχος σφάλμα εντός 0,1 χιλ. Και το μέγιστο σφάλμα που επιτρέπεται για το μήκος και το πλάτος είναι 1 mm όταν οι διαστάσεις μήκος και το πλάτος του καπλαμά αργιλίου είναι λιγότερο από 2000 mm. Όταν το μήκος και το πλάτος είναι μεγαλύτερη από 2000 mm, το σφάλμα δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1,5 mm.

Και το ύψος του καπλαμά αργιλίου, και το μέγεθος του καπλαμά αλουμινίου δεν έχουν μια συγκεκριμένη σχέση, έτσι ώστε οι διατάξεις δεν μπορεί να υπερβαίνει το 0,5 mm, όπως για το φάσμα διαγώνια επιτρεπόμενο σφάλμα πλάκα αλουμινίου, είναι όταν το μήκος καπλαμά αργιλίου είναι λιγότερο από 2000 Mm , επιτρέψει την ύπαρξη σφάλματος 2 mm, εάν το μήκος είναι μεγαλύτερο από 2000 mm, τότε το σφάλμα μπορεί να δεν υπερβαίνει τα 3 mm.

Όπως το φύλλο λαμαρίνας Αλουμινίου παράγεται από τις τεχνικές εργαζομένων στην παραγωγική διαδικασία, μπορεί να κάνει την επεξεργασία από την πλάκα αλουμινίου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σφάλμα, λαμαρίνα αλουμινίου που ενέχεται στην ανάγκη για τον έλεγχο αυτό το σφάλμα σε μια λογική σειρά , έτσι ώστε η παραγωγή και επεξεργασία του καπλαμά αργιλίου πρέπει να είναι αυστηρά σύμφωνα με τις διατάξεις του τις απαιτήσεις του κράτους της ακριβείας για να εξασφαλιστεί ότι το προϊόν προσόντα.