Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ: + 86-20-81716752

Φαξ: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Cathy001@gdbahe.com

Προσθήκη: Κτήριο 51, 1850 Chuangyi Garden No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Κίνα

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
[Art Hollow Panel Aluminum] Για το κτίριο για να προσθέσετε καλλιτεχνικά στοιχεία Dec 07, 2017

Χάρη στον δημιουργικό σχεδιασμό του σχεδιαστή, επιτρέψτε στους παραγωγούς πάνελ αλουμινίου Bahe να δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά ένα τέτοιο μοναδικό προϊόν Art Hollow Panel Panel . Αντικανονικώς κοίλο μοτίβο, εκφράστε το σχεδιαστικό αποτέλεσμα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και καινοτόμο για το κτίριο.

 

art hollow aluminum panel


Bahe Art Hollow Panel αλουμινίου είναι μια CNC πρέσα μηχάνημα εκτύπωσης λαξευμένο από τα προϊόντα πάνελ αλουμινίου, CNC γροθιά επιλέξτε εισαγόμενο γερμανικό εξοπλισμό TRUMPF μάρκα, απλά εισάγετε το σχέδιο CAD, θα το πρόγραμμα για την NC γροθιά μηχανή. CNC μηχανή γροθιά με τις οδηγίες της σκάλισμα πρόγραμμα, το μηχάνημα τρέχει αυτόματα, κομμένα, σκαλισμένα τις σχεδιαστικές ανάγκες του στυλ μοτίβο, γυαλισμένο έξω από το στόμα της περίσσειας ακμής αγκάθι, και στη συνέχεια, μετά την επεξεργασία ψεκασμού επιφάνεια, για να πάρετε τέλειο προϊόν κοίλου προϊόντος από αλουμίνιο.

 

art hollow aluminum panel


Αυτή η παρτίδα Art Hollow Panel Aluminum είναι για μία από τις δικές μας εκθέσεις έργων υποδομής πελατών της Ινδίας, που χρησιμοποιούνται στην εσωτερική διακόσμηση, προσβλέπουμε στο αποτέλεσμα μετά την εγκατάσταση.