Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ: + 86-20-81716752

Φαξ: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Cathy001@gdbahe.com

Προσθήκη: Κτήριο 51, 1850 Chuangyi Garden No. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Κίνα

Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο
Nanchang Xili Κέντρο σύγχρονο κτίριο επιχειρήσεων Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Nanchang xili κέντρο, που βρίσκεται στον κεντρικό άξονα του ποταμού CBD στον πυρήνα της πόλης chaoyang, είναι δίπλα στο ποτάμι ganjiang στα δυτικά, που αντιμετωπίζει το κέντρο της παραλίας honggu κόσμο skyscraper πύργος πέρα από τον ποταμό, και δίπλα στη γέφυρα chaoyang, που βρίσκεται στο "πύργος γεφυρών" της γέφυρας, με την αστική ευθύνη να εκπροσωπεί την επιχειρηματική περιοχή του binjiang και να δημιουργήσει το ορόσημο πύλης της νέας πόλης chaoyang. Ως νέο ορόσημο, κληρονομεί το αστικό πλαίσιο της nanchang και οδηγεί το μέλλον της nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


Η αρχιτεκτονική ορόσημο, ως ο χώρος κόμβου ορόσημο και οπτικό μαγνήτη της πόλης, θα πρέπει να είναι ταπεινή και φιλική προς την πόλη και το περιβάλλον που περιβάλλει, να ενσωματωθούν με την πόλη οργανικά και να ζήσουν αρμονικά, επιδιώκοντας την αριστεία. Βρίσκεται στην ακτή του ποταμού ganjiang, το νέο εμπορικό ορόσημο του nanchang-nanchang xinli center, σχεδιασμός ολόκληρης της διαδικασίας tianhua, επιδεικνύει την αισθητική αξία του εξαιρετικού σχεδιασμού και της Oriental σοφίας και παρουσιάζει την εμφάνιση και λειτουργία του ορόσημου και του πλαισίου, της αρχιτεκτονικής και την πόλη, τη μορφή και τη λειτουργία.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang xili κεντρικό πύργο απευθείας προσγείωση, χωρίς δωμάτιο φούστα. Ο σχεδιασμός του κάτω μέρους του κτιρίου λαμβάνει υπόψη τη συνολική διάταξη και την ανύψωση του κτιρίου. Η τρισδιάστατη καμπύλη έντονη βροχή που αντιστοιχεί στον όγκο του πύργου των 200μ., Που εκτείνεται πάνω από 80μ., 13μ στο υψηλότερο σημείο και 6μ στο χαμηλότερο σημείο, μοιάζει με πτύχωση κορδέλας από το έδαφος και είναι πολύ δυναμική, αντανακλώντας την άνοδο του πύργος και δημιουργώντας ένα δυναμικό χώρο στο κάτω μέρος.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα μιας ενιαίας κιονοστοιχίας, ο δομικός σχεδιαστής χρησιμοποίησε δύο μικρές χαλύβδινες στήλες για να σχηματίσει το αποτέλεσμα μίας μόνο στήλης. Σύμφωνα με το βέλτιστο αποτέλεσμα διαχωρισμού, εγκρίθηκαν 6 ομάδες σχεδίων στηλών. Προκειμένου να επιτευχθεί η επίδραση της επιφάνειας του κιβωτίου και η βαθμιαία μεταβολή του μεγέθους του τμήματος, ο δομικός σχεδιαστής χρησιμοποίησε τη μορφή του εσωτερικού σκελετού για να εκτελέσει πρώτα τη δοκό και έπειτα για να πραγματοποιήσει την πλάκα έξω από τη δοκό, "ταινία αέρα".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


Το βαρύ βράχο ανέρχεται σταδιακά από την επιφάνεια και η καμπύλη στέγη γίνεται η τέλεια μετάβαση μεταξύ του κτιρίου και του εδάφους, με τη δυναμική δύναμη που αντιστοιχεί στην πρόσοψη και το τοπίο. Η θόλος βαριάς βροχής επιλύει τις λειτουργικές απαιτήσεις εισόδου και εξόδου και εξασφαλίζει επίσης τον απρόσκοπτο δακτύλιο πυρκαγιάς. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει αποχέτευση και φωτισμό στο σχεδιασμό κόμβου. Το βελτιωμένο σχήμα έχει καλή αγωγιμότητα, η οποία αντανακλά τη δυναμική δύναμη της εναλλαγής δακτυλίων γύρω από αυτό. Nanchang xinli κέντρο ισόγειο χώρο σε συνδυασμό με το σχεδιασμό τοπίου, που δείχνει μια φιλική ανοικτή στάση προς την πόλη